Expertise

Leiderschapsontwikkeling

"Hoe ontwikkelen we gewenst leiderschap om onze strategie te realiseren?"

Onze expertise
Ontwikkeling en groei binnen een organisatie vraagt om leiderschap. Leiderschap is medewerkers inspireren, het realiseren van ambities en het beste uit medewerkers halen in de context van een te leveren prestatie. Scenter gelooft dat leiderschap mensen in beweging brengt en het belangrijkste aangrijpingspunt is voor team- en organisatieontwikkeling.

Een leider kent zichzelf, heeft een missie, draagt visie uit, inspireert vanuit zijn gave en stimuleert samenwerking. Onze leiderschapsprogramma’s stimuleren mensen om vanuit persoonlijke kracht en authenticiteit sturing te geven aan teams om zo topprestaties te realiseren.

Leiderschapsprogramma’s van Scenter
Onze impactvolle leiderschapsprogramma’s bestaan uit drie delen:
1. Leidinggeven aan jezelf
2. Leidinggeven aan je team
3. Leidinggeven aan de organisatieontwikkeling

Het zijn pittige programma’s die moed vragen van deelnemers. Moed om zich over te geven aan een mix van intensieve oefeningen die tot nieuwe inzichten en nieuw gedrag leiden.

Onze leiderschapsprogramma maken we op maat. In co-creatie bepalen we wat de bouwstenen zijn van het programma. De ambitie en strategie van de organisatie zijn ons vertrekpunt. We richten ons op zowel het midden- en topmanagement (High Performance Leadership) als op jonge talentvolle leiders (Young Executive Leadership).
 

Interesse?

Wij staan altijd open voor inspirerende gesprekken met bevlogen experts die onze passie delen. Herken jij jezelf hierin?