Tessa Middeldorp

Associate Partner

“Ontspannen in wie je bent.”

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamontwikkeling

Hoe realiseer jij een inspirerende prestatie?
Ik geloof in het potentieel van mensen, teams en organisaties. De rode draad in mijn werk is dat ik mensen wil laten worden wie ze al zijn door het onderzoeken, ontdekken en ontwikkelen van hun potentieel en talent in de context van hun eigen organisatie en leven. Om dit te bewerkstelligen, zie ik het creëren van een veilige en open omgeving, zelfreflectie, nuchterheid, optimisme, betrokkenheid en humor als belangrijke instrumenten.

Klanten waarderen mijn persoonlijke en gedreven ontspannen wijze van samenwerken of begeleiden. Vanuit oprechte aandacht, inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid verken ik mogelijkheden en zie ik kansen voor ontwikkeling. Ik verbind me aan doelen én mensen. Vervolgens creëer ik energie om samen vol overgave een nóg mooier resultaat te behalen dan we oorspronkelijk hadden bedacht. Op dit moment werk ik met veel plezier samen met onder andere ENGIE, Wageningen UR en bol.com.

Wat inspireert jou?
'Wat niet' is eerder de vraag. Inspiratie is overal! Op reis, in de natuur, op het werk, in interactie met mensen of dieren, tijdens een opleiding, in een film of serie, in een boek, in muziek of in een (zelf gemaakte) foto. De gemene deler is dat ik graag het grootse in het kleine zie en het kleine in het grootse en daar energie van krijg.

De momenten waar ik de meeste inspiratie uit haal om mijn vak te beoefenen, zijn die momenten waarop de kracht van de kwetsbaarheid te zien en voelen is. Iemand die in zijn of haar volledige eigenheid is en daarmee het eigen volle potentieel benut en anderen als vanzelf in beweging brengt.

Tessa Middeldorp's Inspiratie

Artikel

Ook zo druk? Drukte houdt drukte in stand!

Lees meer

Artikel

We zijn soms banger voor onze eigen grootsheid...

 

Lees meer