Boeken

Tornadojager

Over het verlangen naar organisatieontwikkeling

In dit Scenter toneelstuk (dat op 25 november 2013 plaatsvind in Theater Bellevue in Amsterdam) staan de dilemma's uit de dagelijkse praktijk van leiders van ontwikkeling in de spotlights. Het organisatieontwikkelingsmodel van Scenter, ScenariO, met haar negen facetten wordt gepresenteerd in dit drama.

Hoe geeft een activerende aanleiding richting aan de ambitie? Hoe toont krachtig leiderschap zich, in integrale samenhang en met stimulerende regie? Hoe resulteert verbindende communicatie tot impactvolle interventies en creatieve co-creaties, die bovendien leiden tot continue vernieuwing?

Auteur Dorien Lathouwers: “Het is een feest om de spannende ervaringen van het sturen van ontwikkeling van je eigen organisatie, maar in de eerste plaats sturen van jezelf, nu op de bühne te brengen. Samen met klanten universele thema’s onderzoeken als overgave, volhouden en dromen blijft boeiend. Die thema’s in scherpe dialogen neerzetten, is hopelijk inspirerend en uitnodigend voor managers en leiders van organisaties”.

Prijs: € 15,00 (incl. BTW)
Prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland en zijn exclusief 7 euro verzendkosten.

Boek(en) bestellen

Geslacht*

Bezorgadres

Factuuradres*