Boeken

MOED & Leiderschap

Ontdek jouw bron(nen) van moed

Leiderschap in de 21ste eeuw vraagt moed. De uitdagingen waar de aarde, onze samenleving, de economie en veel organisaties voor staan, vraagt een krachtig leiderschap vanuit een andere intentie en vanuit een ander perspectief dan we gewend zijn. De beweging van leiderschap vanuit angst en controle naar leiderschap vanuit vertrouwen en co-creatie, vraagt dat managers zichzelf ontketenen en gaan leidinggeven, schitteren in de spotlights. Het vraagt van leiders dat ze de moed hebben om hun kracht en kwaliteit te onderkennen en in te zetten om anderen te inspireren en prestaties te realiseren.

Moed om jezelf te ontketenen, vraagt inzicht in het belangrijkste instrument dat de leider heeft: zijn persoonlijkheid. Vervolgens vraagt het energie om het (ondanks belemmeringen) morgen anders te doen dan vandaag, authentieker.

Dit inspirerende boek onthult negen bronnen van moed. Het daagt je uit om te onderzoeken welke bronnen van moed jij kunt aanboren om jouw leiderschap te ontketenen. Het boek wil je uitdagen, met je spelen, verbeelden en verwonderen. Onder de ogenschijnlijke lichtheid van het prachtig vormgegeven boek schuilt een inhoudelijk diepere laag.

Het boek is opgebouwd aan de hand van de negen bronnen van moed:

  1. Verlangen
  2. Commitment
  3. Intuïtie
  4. Nieuwsgierig
  5. Voorbereiding
  6. Inzicht
  7. Geldingsdrang
  8. Loyaliteit
  9. Passie

In elk hoofdstuk staan interviews met onder andere Melanie Schultz van Haegen (Minister van Infrastructuur en Milieu), Ed Wubbe (creatief directeur Scapino Ballet) en leiders uit het bedrijfsleven.

Prijs: € 25,00 (incl. BTW)
Prijzen gelden voor leveringen binnen Nederland en zijn exclusief 7 euro verzendkosten.

Boek(en) bestellen

Geslacht*

Bezorgadres

Factuuradres*