Diederik Steeman

Partner

“Courage is a love affair with the unknown” - Osho

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teamontwikkeling

Hoe realiseer jij een inspirerende prestatie?
Prestaties realiseer ik door mijn verlangen om een unieke bijdrage te leveren aan groei en ontwikkeling. Ontwikkeling van leiders en teams. Beide onderwerpen fascineren me intens. Vanuit dat verlangen en die fascinatie ontstaat bij mij energie en bezieling om impactvolle programma’s te maken Life changing events! Die net even anders zijn, onverwachte elementen hebben en oorspronkelijk zijn. Programma’s en interventies die de essentie raken.

De belangrijkste vragen voor mij zijn dan ook altijd: Wat is hier wezenlijk? Wat is het potentieel dat geketend is en zichtbaar wil worden? Wat is er voor nodig om beweging en flow te creëren?

Ik ondersteun al ruim twintig jaar een groot aantal opdrachtgevers.

Wat inspireert jou?
Als ik kan werken vanuit mijn waarden ben ik zeer geïnspireerd. Vrijheid, Wijsheid en Schoonheid. Onafhankelijk ben ik in mijn kracht. Ik kan me laven aan boeken en artikelen, omdat ik graag wil weten hoe iets precies ‘zit’ of werkt. Ook houd ik van emotionele en spirituele diepgang en voel ik me aangetrokken door mystiek. Mooie dingen die met aandacht zijn gemaakt kunnen me in vervoering brengen. Mijn grootste inspiratiebronnen zijn de zon, muziek en dans. Daarnaast vind ik het heerlijk om te schrijven en nieuwe ideeën, concepten en programma’s te ontwikkelen.

Diederik Steeman's Inspiratie

Artikel

Diederik Steeman verzorgt een sessie 'Teams in flow'

Lees meer

Artikel

De natuur als inspiratiebron voor leiderschap

Lees meer