Guido Koreman

Associate Partner

"Er zijn twee manieren om licht te verspreiden: de kaars zijn of de spiegel die het weerkaatst"

- Edith Wharton

  • (Tender)procesmanagement

Hoe realiseer jij een inspirerende prestatie?

Het zijn de prestaties van mensen en teams/bedrijven die ik graag in beeld breng. Ik laat hen daar zelf een aanzet toe geven. Ik observeer, verwonder me, vraag en spiegel. Mijn creativiteit stelt me in staat structuren of patronen te ontdekken. De zodanig ontstane inzichten deel ik met hen, als ware het een spiegel die ik voor hen houd. De herkenning en waardering van het beeld dat zij zien, toont ze de kracht die ze bezitten. Wat je met die kracht kunt doen en hoe je vanuit die kracht verder kunt groeien vind ik een van de mooiste kanten aan mijn werk.

De inzichten die dat oplevert, vormt de basis van de samenwerking met mijn klanten teneinde met elkaar succesvol te zijn.

Wat inspireert jou?

Het inspireert me om te zien waar mensen toe in staat zijn: individueel of samen. Ik denk graag in oplossingen en dus in mogelijkheden. Een beeld van wat iets kan zijn is belangrijker voor mij, dan wat het vandaag is. Ik ontdek en creëer ook graag zelf. Ontdekken doe ik door te lezen, tentoonstellingen te bezoeken, te reizen, te klussen (hout) en met mensen samen te werken. De inspiratie die me dat oplevert geeft me energie die ik gebruik om zelf te creëren: creaties in hout, op papier, in mijn hoofd of met teams en bedrijven die groeien door de ontdekking van hun mogelijkheden.