Roland Vincent

Consultant

"Gaat niet bestaat niet." - Richard Branson

  • Ketenontwikkeling

Hoe realiseer jij een inspirerende prestatie?
Mijn aanpak kenmerkt zich door eenvoud en doen. In projecten maak ik snel de link tussen abstract en concreet en werk ik gestructureerd naar het resultaat. Dit kan zijn in verbeterteams op de werkvloer, of op strategisch niveau in de ontwikkeling van de gehele waardeketen. Dit heb ik toegepast bij onder andere IHC Merwede, KLM en GreenValley. Recent heb ik gewerkt voor Oceanco, de M.J. Oomen Groep en Willems Vastgoedonderhoud.

Wat inspireert jou?
Ik word geïnspireerd door ondernemende mensen die doen wat ze leuk vinden en daar vol voor gaan. Van vakmensen tot topsporters. Ook haal ik veel energie uit de natuur en uit sport. Het liefst combineer ik dit, bijvoorbeeld als ik ga windsurfen, kitesurfen of wielrennen.

Roland Vincent's Inspiratie

Artikel

Besturing betreft de mate van wendbaarheid van een organisatie om voorspelbaarheid in prestaties te realiseren. De meest ontwikkelde mate van besturing is autonome besturing. Dit artikel beschrijft hoe 's werelds grootste hedge fund ontwikkelt naar autonome besturing door gebruik te maken van Artificial Intelligence. 

Lees meer

Artikel

The Future of Aviation

Lees meer