Valentijn de Jong

Consultant

“Stilstand is achteruitgang!”

  • Ketenontwikkeling

Hoe realiseer jij een inspirerende prestatie?
Usus est tyrannus! Mijn inwendige vuur wordt dagelijks aangewakkerd door verandering, uitdaging en nieuwigheid. Als gevolg duik ik iedere dag in alsof het de laatste kan zijn en probeer ik er het maximale uit te halen. Niemand kan alléén het hoogste bereiken: samenwerking is het sleutelwoord! Ik straal daarom mijn positivisme, enthousiasme en drive uit op mijn klanten en omgeving. Recent heb ik mijn enthousiaste inzet gegeven aan klanten waaronder RICOH, Honeywell, Boskalis, Vermaat Groep en de M.J. Oomen Groep.

Wat inspireert jou?
Mensen in beweging krijgen, is wat mij inspireert. Het onbekende lijkt angstig: het is super gaaf om te ontdekken. Je weet pas hoe het is, door het te doen. Vanuit de vertrouwde comfortzone in het onbekende stappen, kost moed en lef. Je weet pas echt wat je als persoon of bedrijf kunt, als je de stap zet, op weg naar het resultaat.

Valentijn de Jong's Inspiratie

Artikel

Best Value Development: de concretiseringsfase als filter. Een comlumn geschreven door Leon Laureij (Scenter), Valentijn de Jong (Scenter) en Jannie Koster (Consistender)

Lees meer