Expertise

Organisatieontwikkeling

"Hoe realiseren we onze strategie en doorleven we onze visie?"

Onze expertise
Wendbaarheid, optimaliseren en opschalen: een aantal uitdagingen waar een bedrijf en haar medewerkers mee te maken heeft. De snel veranderende wereld vraagt om organisatieontwikkeling. Samen in de juiste richting bewegen: de core business niet uit het oog verliezen. Steeds in verbinding en afstemming met de omgeving. Vragen als “Wat zijn onze kerntaken?”, “Hoe organiseren we ons intern?” en “Met wie en hoe werken we samen in de keten?” staan centraal.

Impactvolle interventies en concrete acties
Scenter geeft antwoord op deze vragen. Onze aanpak is opgebouwd uit negen fundamenten en kenmerkt zich door een heldere structuur. Jouw organisatie ontwikkelt zich in opeenvolgende niveaus van professionaliteit. In co-creatie vertalen wij jouw visie en strategie naar de belangrijkste thema’s voor organisatieontwikkeling. Deze thema’s vormen de bouwstenen van ons programma. Het middelmanagement wordt intensief betrokken en vertaalt deze bouwstenen naar impactvolle interventies en concrete acties. Door geregisseerde implementatie in de lijn leveren die interventies en acties zichtbaar resultaat op. Scenter faciliteert en regisseert de organisatieontwikkeling en helpt bij de interne communicatie. Positieve impactvolle interventies en communicatie activeert, tovert een glimlach op ieders gezicht en leidt tot betrokkenheid bij de organisatieontwikkeling.

Case

Organisatieontwikkeling bij British Telecom Benelux

Lees verder

Interesse?

Wij staan altijd open voor inspirerende gesprekken met bevlogen experts die onze passie delen. Herken jij jezelf hierin?