Expertise

Best Value Procurement

“Met welke leverancier gaan we onze doelen halen?”

Onze expertise
Bij het selecteren van de juiste leveranciers ligt de focus op het bepalen van de juiste kwaliteit, het structureel verlagen van de kosten en het onderscheidend vermogen van jouw organisatie te vergroten. Aanbesteden door het afgeven van een prijs of het afvinken van minimumeisen, werkt niet langer. Met Best Value Procurement vind je een leverancier die bij jou past en die je helpt de doelen van jouw organisatie te verwezenlijken.

Optimalisatie door creatie
We weten inmiddels dat uitvragen op basis van specificaties en selecteren op basis van de laagste prijs niet werkt. Best Value Procurement sluit naadloos aan op ons gedachtegoed en biedt de mogelijkheid om leveranciers vanuit hun kwaliteit en expertise te laten inschrijven. Bij dit selectieproces staan waardencreatie en vertrouwen centraal. Het resultaat? Kwaliteit omhoog en prijs omlaag!

Wij leiden door middel van ‘voordoen, nadoen, zelf-doen’ een kernteam Best Value op in jouw organisatie. Daar horen kennisoverdracht en -borging bij, maar ook houding en gedrag. Best Value betekent loslaten en de expertleverancier zijn werk laten doen. In de praktijk resulteert dat in optimalisatie van interne en externe ketens.
 

Case

Best Value Procurement bij UMCG LifeLines

Lees verder

Interesse?

Wij staan altijd open voor inspirerende gesprekken met bevlogen experts die onze passie delen. Herken jij jezelf hierin?