Expertise

Projectmanagement

"Hoe vergroten we de kwaliteit en het rendement op onze projecten?"

Onze expertise
De complexiteit van projecten binnen jouw organisatie en de snelheid waarmee deze projecten moeten worden afgerond, nemen toe. Professioneel projectmanagement is dé onderscheidende factor om de afgesproken prestaties te leveren en tegelijkertijd waarde toe te voegen voor klant en keten. Scenter begeleidt vakbekwame projectmanagers bij het ontwikkelen van leiderschap en het realiseren van samenwerking.

Hoe wij dit doen? Wij leren projectmanagers sturing te geven aan een projectteam vanuit één uniforme Project Management Way om teamleden te verbinden aan elkaar én aan de te leveren prestatie.

Leergang projectmanagement
Het leerprogramma projectmanagement is een afwisselend programma gericht op het verder ontwikkelen van kennis, vaardigheden en houding van projectleiders en projectmanagers. In vier tot zes modules vullen we de rugzak van deelnemers met inzichten, tools en vaardigheden om zo met het projectteam in flow te komen en prestaties te realiseren.

De ondersteuning van Scenter reikt verder dan het verzorgen van een leerprogramma. Samen maken we een bouwplan gebaseerd op de Project Management Way van jouw organisatie. Als er nog geen Project Management Way is, helpen wij bij het maken daarvan. Kenmerkend voor onze werkwijze is de opbouw aan de hand van kritieke momenten. Deze kritieke momenten zijn die momenten waarop in jouw organisatie de faalkosten worden gemaakt. In de ontwerpfase van het programma komen deze door een gezamenlijke diagnose aan het licht.

Case

Projectmanagement bij ENGIE

Lees verder

Interesse?

Wij staan altijd open voor inspirerende gesprekken met bevlogen experts die onze passie delen. Herken jij jezelf hierin?